Nikon Coolpic p900

Älskar du att fotografera och ta praktfulla bilder så är denna kamera något för dig. Den ger dig otroligt fina foton på djur, himmel och natur. Du kan se detaljer som du aldrig gjort förut. Med en praktfull optisk zoom på inte mindre än 83 gånger så kan du fånga in olika intressanta detaljer som ditt blotta öga inte ser. Du kan ta detaljerade bilder på nolltid. Välj mellan de olika funktionerna som kameran har.

Kameran är på 16 megapixlar och tar skarpa bilder. Du kan även filma med kameran och ljudet är av hög kvalitet. Det finns en LCD-monitor som du kan vinkla om du vill, för att få se bättre vad du har framför dig. Du kan lätt och smidigt växla mellan att fotografera och att filma. Är du fågelskådare så är denna kameran perfekt för dig, tack vare den långa zoomen som denna kamera har.

Sony A7 III

Sony A7 III är en praktfull systemkamera som har många bra funktioner att välja mellan. Det finns många fördelar med denna kamera. Den har en 5-axligbildstabilisering och den tar tio foton i sekunden. Du kan ta en hel del bilder om du använder utrymmet för minneskorten då det får plats två stycken. Tack vare batteriet som medföljer kameran så kan du ta upp till 710 bilder på en enda laddning.

Du kan om du vill ta dina foton med full upplösning. Vill du ta ett foto i flykten? När föremålet rör sig så har du funktionen autofokus som hjälper dig att få bilden stabiliserad. Under tiden som dina foton lagras på ditt minneskort så kommer du ändå åt menyerna i kameran. Du har en funktion där du kan spela in en filmsektion. Denna kamera kommer du ha stor nytta av oavsett ändamål.

Canon EOS Rebel T7i / 800D

Här har vi en kamera som är lätt och smidig, och som kommer ta ditt fotograferande till en helt ny nivå. Du kommer att fånga många intressanta och imponerande detaljer. Du kan lätt och smidigt ta många vackra bilder. Med hjälp av den senaste tekniken inom systemfotografering med alla de baslägen som finns så kommer du få kontroll över din kamera och kan på så sätt ta många fina bilder.

Du kommer få en vinklingsbar display. Du kan på så sätt ta många fina bilder då du ser bilden framför dig innan du knäpper bilden. Själva LCD-pekskärmen är på 7,7 cm. Vill du hellre filma med kameran så går det. Du kan spela in filmer i MP.4 format vilket är mycket bra. Du kan om du vill dela filmerna på olika medier på ett enkelt sätt eller överföra dem till andra enheter.

Nikon D3400

Med Nikon D3400 får du en systemkamera som ger dig det du vill ha – superfina foton. Du kan använda dig utav det medföljande zoomobjektivet som är på 18-55 mm. Med denna kamera kan du vara kreativ och testa dig själv med utmaningar och lära dig mer om fotografering. Du kan ta skarpa bilder även om det är svagt ljus, vilket ger dig större möjlighet att få fina foton. Du får här möjlighet att ta din bästa bild.

Du behöver inte vara en professionell fotograf för att lyckas med att ta fina foton. Det finns ett guideläge som hjälper dig att lära känna din nya kamera. Med denna kamera så kan du även lätt och smidigt överföra dina foton till andra enheter med hjälp av Bluetooth. Tillhör du dem som hellre filmar? Eller som vill variera dig? Du kan filma med denna kamera eftersom den har full HD-video i 60p.

Nikon Coolpix B500

Denna kamera är lillasyster till Nikon Coolpix P900 kan man säga. Den har samma funktioner och tar lika bra foton. Dock så kan du inte zooma lika långt som med Nikon P900 men den har en 40 gånger optisk zoom. Den är lättanvänd och du kan lätt överföra dina bilder med hjälp av WiFi, NFC eller Bluetooth till dina sociala medier. Med de 16 megapixlar denna kamera har så blir det högupplösta foton.

Canon EOS 200D

Vill du hellre ha en extremt kompakt kamera så är Canon EOS 200D något som du ska kika närmare på. Du får en vinklingsbar skärm och den har en mikrofoningång så denna kameran kan du använda om du ska till exempel vlogga. Det finns ett smidigt guideläge så även om du är nybörjare så kan du lära dig fotografera som ett proffs. Med Bluetooth, NFC och WiFi kan du överföra dina bilder till sociala medier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *